msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę, różnorodność muzyki, dobry humor i pełen profesjonalizm.
Goście byli zachwyceni, my również.
Wszyscy świetnie się bawili.
Szczerze polecamy !! :!clap: :) :)


Dodane: Styczeń 29, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
jest to 2 impreza na jakiej byłem która była prowadzona przez Pana Macieja klasa sama w sobie mają energie w sobie gdy innym już powoli zaczyna jej brakować bardzo profesjonalne podejście do sprawy polecam

Dodane: Styczeń 29, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy bardzo za cudowne poprowadzenie naszego wesela. Zabawa naprawdę super a Panowie to po prostu profesjonaliści. Muzyka idealnie dopasowana. Pan Maciej ma wspaniały kontakt ze wszystkimi.Goście wszyscy zadowoleni, większość mówiła, że jedno z najlepszych wesel na jakim byli. Tańczyli i bawili się dosłownie wszyscy. To między innymi dzięki Wam ten wieczór był niezapomniany.Szkoda że nie można powtórzyć takiej zabawy :D

Dodane: Styczeń 21, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za niesamowite wspomnienia jakie dzięki Wam mają wszyscy uczestnicy naszego wesela! Niesamowity głos i charyzma Macieja porywała każdego gościa do zabawy. Dzięki przygotowanej przez chłopaków oprawie muzycznej stwierdziliśmy, że nasze wesele było najlepszym na jakim byliśmy. Para młoda zawsze wyróżniona, Panna młoda w centrum uwagi, więc marzenia się spełniają :D Nasza pierwsza myśl kiedy kładliśmy się spać "nigdy tak dobrze się nie bawiliśmy, było cudownie". Jeszcze raz Wielkie Dzięki!
Polecamy wszystkim,a znajomi już zaklepali u Was termin :o :)


Dodane: Listopad 24, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Serdecznie dziekujemy za oprawe muzyczna. Dzieki Wam nasze wesele bylo udane z poczuciem humoru. Nasi goscie bylo zachwyceni. Polecamy msDj :):) napewno z nimi wesele bedzie super :p

Dodane: Listopad 12, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną jak i poprowadzenia wesela. Goście mega zadowoleni, para młoda oczywiście też. Super atmosfera i Pełen profesjonalizm. Czego chcieć więcej? Polecamy wszystkim przyszłym młodym parom.

Dodane: Październik 12, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę, różnorodność oprawy muzycznej i dobry humor, który towarzyszył nam przez całe wesele. :)
Goście byli zachwyceni, porwaliście wszystkich do tańca już od pierwszej piosenki. Często nam powtarzali jak dobrze się bawią (co było dla nas ważne :) ) i że nie pamiętają takiego wesela. Potraficie zarazić ludzi dobrą energią :)
Szczerze polecamy !! ;)


Dodane: Wrzesień 3, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
mieliśmy przyjemnosc zaprosic na nasze wesele w roli Dj i wodzireja Mateusza Nosek - niesamowity temperament i urok. goście byli zauroczeni i bawili sie do rana. kazdy z gosci byl zachwycony, ze tak zywiolowo mozna prowadzic impreze. kazdy z gosci powiedzial, ze dlugo tak na weselu sie nie pobawil jak na naszym ,a to dzieki Mateuszowi :)!!! super dziekujemy!!!

Dodane: Sierpień 16, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Na zespół msDJ zdecydowaliśmy się za sprawą polecenia ich przez znajomych, choć przyznam że ja podchodziłam do tego sceptycznie. Nie żałuję ani jednej minuty, ani jednej chwili, ani jednej piosenki. Dje spisali się na medal, impreza była w 100% udana i żaden z gości nie powiedział na ich temat złego słowa, a przecież ciężko wszystkim dogodzić :D Oni dogodzili :D Baaaaardzo dziękujemy za wspaniałe wesele i będziemy polecać z całego serca msDJ z Koszalina :)

Dodane: Sierpień 1, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Chcielibyśmy z całego serca podziękować Wam za wspaniałą zabawę weselną :) To dzięki Wam ten wieczór był tak wyjątkowy, goście byli zachwyceni i na lata to wesele zostanie w ich pamięci!!! Oprawa muzyczna to była najważniejsza rzecz, ale odkąd tylko Was poznaliśmy, wiedzieliśmy, że nie mamy się o co martwić "PROFESJONALIŚCI" :D Dziękujemy jeszcze raz i mamy nadzieję, że jeszcze nie na jednej imprezie się pobawimy :))))))

Dodane: Lipiec 10, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
1 2 3 4 5 6 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM