msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
Dzięki wielkie za super poprowadzenie zarówno wesela jak i poprawin, goście byli zachwyceni i my Młodzi bawiliśmy się super!!! :) pozdrawiamy i polecamy!! :!cool:

Dodane: Listopad 21, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
msDJ- :D co tu dużo mówić?! Dzięki nim nasze wesele było idealne,wspaniała atmosfera,super muzyka,dużą dawka pozytywnej energii, goście zachwyceni!!!! Wspaniali ludzie !!! Polecamy z całego serca !!!

Dodane: Listopad 19, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
To czysta przyjemność napisać kilka słów dla Was! :) Odwaliliscie kawał świetnej roboty! Rzadko się zdarza, że wszyscy goście weselni są zadowoleni z oprawy muzycznej. W tym przypadku tak było. Każdy był zachwycony muzyką, zabawami oraz konkursami, a oczepiny były istną wisienką na torcie! Z czystym sumieniem polecamy wszystkim narzeczonym którzy staną przed wyborem oprawy muzycznej! Klasa, pełne zaangażowanie oraz przeogromny profesjonalizm. Dziękujemy!!!

Dodane: Listopad 19, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
U nas w centrum Polski na weselach królują orkiestry. Zaryzykowaliśmy i z czystym sumieniem możemy powiedzieć - niech się wszystkie orkiestry chowają!!! Dj Mateusz Nosek jest mistrzem w swojej dziedzinie. Pełen profesjonalizm, króciutkie przerwy, wspaniałe zabawy i niezapomniane oczepiny. Zarówno my jak i goście są zachwyceni i pełni uznania!!! Jeszcze raz z calego serca panie Mateuszu dziękujemy i wszystkim polecamy!!!

Dodane: Sierpień 24, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Planując wesele wiedzieliśmy jedno- muzyką zajmie się DJ. Poszukując go trafiliśmy na Waszą stronę i tak nam się spodobało, że w ciemno zrobiliśmy rezerwację stawiając na duet DJ + Wodzirej! :!devil:
To był strzał w dziesiątkę! msDJ to przede wszystkim profesjonalizm i super impreza, wszystko z wyczuciem i klasą! MY jak i nasi goście jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim Wasze usługi.
msDJ to gwarancja niezapomnianej zabawy.
Martyna i Michał :o


Dodane: Sierpień 9, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP



Opinia:
Z całego serca dziękujemy za wspaniałe wesele. Goście byli zachwyceni Wami do dzisiaj Was wspominają. Jesteście najlepsi i nie zastąpieni. Wszyscy żałują że tak szybko skonczyło sie wesele... Najlepsi!!!! Na samą myśl o was noga sama chodzi do tańca :D Jak wesele to tylko z MsDj... Chłopaki trzymajcie tak dalej życzymy Wam jak najwiecej pracy przez reszte waszej kariery... Pozdrawiamy i dziekujemy raz jeszcze bez was to by nie było to samo wesele :!inlove: :D

Dodane: Lipiec 22, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Ekipa godna polecenia Maciej wraz z DJ'em odwalili kawał dobrej roboty ! Nie było osoby która nie znalazła się na parkiecie :) naprawdę jeśli msDJ zaopiekuje się waszą muzyką na weselu nie musicie się o nic martwić ! :D

Dodane: Lipiec 17, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Wodzirej Nosek spisał się rewelacyjnie! Muzyka wspaniala, goście nie schodzili z parkietu do samego rana, ekipa dała radę:)
Goście byli jednogłośni- najlepsze wesele.

Polecamy każdemu taką ekipę na wesele :)


Dodane: Lipiec 4, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy za super wesele dzięki waszej oprawie muzycznej :) Goście zachwyceni ! Polecamy wszystkim bardzo gorąco !
Wszystko miło sympatycznie profesjonalnie tak jak sobie wymarzyliśmy! Pozdradzamy ! Paulina i Łukasz


Dodane: Maj 16, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP



Opinia:
Serdecznie polecamy duet Msdj! Pełen profesjonalizm, świetna zabawa przy różnorodnej muzyce. Interesujące konkursy, dużo uśmiechu i wspaniałe wesele! Dzięlujemy i serdecznie polecamy! :)

Dodane: Kwiecień 30, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
1 2 3 4 5 6 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM