msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów




Opinia:
Z całego serca dziękujemy za wspaniałe wesele. Goście byli zachwyceni Wami do dzisiaj Was wspominają. Jesteście najlepsi i nie zastąpieni. Wszyscy żałują że tak szybko skonczyło sie wesele... Najlepsi!!!! Na samą myśl o was noga sama chodzi do tańca :D Jak wesele to tylko z MsDj... Chłopaki trzymajcie tak dalej życzymy Wam jak najwiecej pracy przez reszte waszej kariery... Pozdrawiamy i dziekujemy raz jeszcze bez was to by nie było to samo wesele :!inlove: :D

Dodane: Lipiec 22, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Ekipa godna polecenia Maciej wraz z DJ'em odwalili kawał dobrej roboty ! Nie było osoby która nie znalazła się na parkiecie :) naprawdę jeśli msDJ zaopiekuje się waszą muzyką na weselu nie musicie się o nic martwić ! :D

Dodane: Lipiec 17, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Wodzirej Nosek spisał się rewelacyjnie! Muzyka wspaniala, goście nie schodzili z parkietu do samego rana, ekipa dała radę:)
Goście byli jednogłośni- najlepsze wesele.

Polecamy każdemu taką ekipę na wesele :)


Dodane: Lipiec 4, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy za super wesele dzięki waszej oprawie muzycznej :) Goście zachwyceni ! Polecamy wszystkim bardzo gorąco !
Wszystko miło sympatycznie profesjonalnie tak jak sobie wymarzyliśmy! Pozdradzamy ! Paulina i Łukasz


Dodane: Maj 16, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP



Opinia:
Serdecznie polecamy duet Msdj! Pełen profesjonalizm, świetna zabawa przy różnorodnej muzyce. Interesujące konkursy, dużo uśmiechu i wspaniałe wesele! Dzięlujemy i serdecznie polecamy! :)

Dodane: Kwiecień 30, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Witam! Gorąco polecam Noska jako DJ...spisał się genialnie, wszystko zrobione jak chcieliśmy plus miłe niespodzianki dla nas. Muzyka dopasowana do każdego gościa. Jego energia przenosiła się na nas przez co zabawa jest niezapomniana. Jeśli się bawić to tylko z nim. Człowiek elastycznie podchodzi do wszystkiego co się ceni.Jeszcze raz bardzo gorąco polecamy :)
PS Pozdrowienia od nas i wszystkich zadowolonych gości :D


Dodane: Kwiecień 28, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę, różnorodność muzyki, dobry humor i pełen profesjonalizm.
Goście byli zachwyceni, my również.
Wszyscy świetnie się bawili.
Szczerze polecamy !! :!clap: :) :)


Dodane: Styczeń 29, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
jest to 2 impreza na jakiej byłem która była prowadzona przez Pana Macieja klasa sama w sobie mają energie w sobie gdy innym już powoli zaczyna jej brakować bardzo profesjonalne podejście do sprawy polecam

Dodane: Styczeń 29, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy bardzo za cudowne poprowadzenie naszego wesela. Zabawa naprawdę super a Panowie to po prostu profesjonaliści. Muzyka idealnie dopasowana. Pan Maciej ma wspaniały kontakt ze wszystkimi.Goście wszyscy zadowoleni, większość mówiła, że jedno z najlepszych wesel na jakim byli. Tańczyli i bawili się dosłownie wszyscy. To między innymi dzięki Wam ten wieczór był niezapomniany.Szkoda że nie można powtórzyć takiej zabawy :D

Dodane: Styczeń 21, 2017
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za niesamowite wspomnienia jakie dzięki Wam mają wszyscy uczestnicy naszego wesela! Niesamowity głos i charyzma Macieja porywała każdego gościa do zabawy. Dzięki przygotowanej przez chłopaków oprawie muzycznej stwierdziliśmy, że nasze wesele było najlepszym na jakim byliśmy. Para młoda zawsze wyróżniona, Panna młoda w centrum uwagi, więc marzenia się spełniają :D Nasza pierwsza myśl kiedy kładliśmy się spać "nigdy tak dobrze się nie bawiliśmy, było cudownie". Jeszcze raz Wielkie Dzięki!
Polecamy wszystkim,a znajomi już zaklepali u Was termin :o :)


Dodane: Listopad 24, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
1 2 3 4 5 6 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM