msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
mieliśmy przyjemnosc zaprosic na nasze wesele w roli Dj i wodzireja Mateusza Nosek - niesamowity temperament i urok. goście byli zauroczeni i bawili sie do rana. kazdy z gosci byl zachwycony, ze tak zywiolowo mozna prowadzic impreze. kazdy z gosci powiedzial, ze dlugo tak na weselu sie nie pobawil jak na naszym ,a to dzieki Mateuszowi :)!!! super dziekujemy!!!

Dodane: Sierpień 16, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Na zespół msDJ zdecydowaliśmy się za sprawą polecenia ich przez znajomych, choć przyznam że ja podchodziłam do tego sceptycznie. Nie żałuję ani jednej minuty, ani jednej chwili, ani jednej piosenki. Dje spisali się na medal, impreza była w 100% udana i żaden z gości nie powiedział na ich temat złego słowa, a przecież ciężko wszystkim dogodzić :D Oni dogodzili :D Baaaaardzo dziękujemy za wspaniałe wesele i będziemy polecać z całego serca msDJ z Koszalina :)

Dodane: Sierpień 1, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Chcielibyśmy z całego serca podziękować Wam za wspaniałą zabawę weselną :) To dzięki Wam ten wieczór był tak wyjątkowy, goście byli zachwyceni i na lata to wesele zostanie w ich pamięci!!! Oprawa muzyczna to była najważniejsza rzecz, ale odkąd tylko Was poznaliśmy, wiedzieliśmy, że nie mamy się o co martwić "PROFESJONALIŚCI" :D Dziękujemy jeszcze raz i mamy nadzieję, że jeszcze nie na jednej imprezie się pobawimy :))))))

Dodane: Lipiec 10, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Witam. Bardzo goraco polecam ekipe, wszystko profesjonalnie, bez niespodzianek. Panowie nawiazuja unikalna wieź z goscmi, wyczuwaja najlepszy sposob na zabawienie tych gosci. Graja tak dlugo jak ludzie maja sile tanczyc. Bez wachania polece MS DJ kazdemu. Pozdrawiam i oby tak dalej chlopaki! Wesele z wami bylo jak najlepszy koncert z rodzina a nie posiedzenie przy gumowym kotlecie. Dzieki jeszcze raz i wszystkiego dobrego.

Dodane: Maj 30, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Bardzo dziękujemy! Panowie wykazliście się profesjonalizmem na najwyższym poziomie! Zarówno oprawa muzyczna jak i prowadzenie imprezy były super, wraz z naszymi gośćmi wybawiliśmy się na 200%. Doskonałe wyczucie nastrojów uczestników oraz zaproponowane zabawy sprawiły, że nasze wesele zapisze się na długo w pamięci naszych gości. Jesteście najlepsi! :D

Dodane: Maj 26, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dzięki Kochani!
Wy jako Dj odwaliliście kawwwał mega roboty!
To wesele bylo cudne, zabawa przednia!
Polecam każdemu!


Dodane: Maj 11, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Prawie rok już mija od Naszej Wspaniałej Zabawy z Ekipa msDJ, a my ciągle czujemy jakby to było wczoraj!:) Dziękujemy chłopaki za niezapomniane i pełne niespodzianek wesele. Z Wami czuliśmy się bardzo komfortowo, bez obaw mogliśmy się oddać zabawie z naszymi gośćmi. W pełni możemy polecić Agencję Muzyczną msDJ przyszłym Parom Młodym, które nie chcą po prostu tylko przeżyć zwykłego wesela. Na pewno nie będziecie narzekać na nudę i oklepany standard, bo Maciej i jego ekipa na to nie pozwoli!!!! :D
Ps. wybaczcie chłopaki za te opóźnienie, ale te dorosłe życie nas strasznie pochłonęło ;)


Dodane: Marzec 21, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Bardzo dziękujemy za super oprawę muzyczną na naszym weselu i świetne poprowadzenie imprezy od początku do końca :D :D :D Wszyscy goście zachwyceni, nawet obsługa restauracji, w której odbyło się wesele, była pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu ekipy. Serdecznie polecamy Agencje Muzyczna msDJ każdej młodej parze, ponieważ gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierać na pewno postawili byśmy na na nich, gdyż są najlepsi w swoim fachu! 100 % zadowolenia!!! :D :D :D :D

Dodane: Październik 20, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Bardzo dziękujemy za profesjonalne poprowadzenie naszego wesela, które ciągle jest wspominane przez nas i naszych gości. Chcieliśmy zrobić wesele, które będzie inne niż te tradycyjne. Skutek tego jest taki, że najczęściej słyszymy opinię "na takim weselu jeszcze nie byliśmy" i o to właśnie nam chodziło :) My sami bawiliśmy się rewelacyjnie i prawie nie schodziliśmy z parkietu. Pan Tomasz Gaik jako wodzirej oraz pan Mateusz Nosek jako DJ spisali się na medal :) Polecamy i rozważamy kolejne wesele :D

Dodane: Październik 10, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Chcielibyśmy bardzooo serdecznie podziękować za profesjonalne i fantastyczne poprowadzenie wesela przez Mateusza Chwajewskiego. Muzyka była wszechstronna, dopasowana do gustu bawiących się osób. Zresztą przy każdej puszczonej piosence goście bawili się bardzo dobrze. Zabawy i gry były odpowiednio powplatane pomiędzy różne etapy wesela. Mateusz był komunikatywny, otwarty na nasze propozycje i prośby. Stworzył super atmosferę, którą będziemy wspominać do końca życia:)Bardzo gorąco polecam grupę ms DJ. My się nie zawiedliśmy, wręcz przeciwnie jesteśmy zachwyceni :D Pozdrawiamy serdecznie Kasia i Daniel

Dodane: Wrzesień 23, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
1 2 3 4 5 6 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM