msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
W imieniu wlasnym jak i meza chcielibysmy serdecznie podziekowac Panu Mackowi za niebanalna oprawe muzyczna na naszym weselu!!! Jak dla nas bylo 'bombowo', goscie zachwyceni - na takim weselu jeszcze nie byli jak mowia - wiec komentarze mowia same za siebie:) Repertuar muzyczny --> dla kazdego cos milego, wesele udane, oczepiny i zabawy weselne - super, pelen profesjonalizm!!! Wielkie uznania naleza sie miedzy innymi za indywidualne podejscie do klienta, przesympatyczna i profesjonalna 'opieke' na weselu jak rowniez zaangazowanie i wsparcie! Jestesmy niezmiernie zadowoleni z wyboru, goraco wszystkim polecamy!!! Jeszcze raz dziekujemy za wspaniala atmosfere, dostarczenie niepowtarzalnych emocji, bylo nam milo Pana goscic i to rowniez sprawilo nam wielka radosc.
Wesele na dlugo zostanie w naszej pamieci jak i wszystkich w nim uczestniczacych. Pozdrawiamy i zyczymy wiele wiecej sukcesow, zadowolenia od klientow i rozwoju firmy na duza skale!


Dodane: Czerwiec 12, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP



Opinia:
Panowie sprawili się rewelacyjnie, profesjonalne przygotowanie, światła i inny psrzęt, i świetny kontakt z gośćmi, Także tłumaczenie na j. angielski bez zastrzeżeń. Pozdrawiamy i dziękujemy za udaną zabawę.

Komentarz msDJ: Galeria zdjęć z wesela:
http://galeria.msdj.pl/Wesele%2008.06.2012/index.html
:!movie: :!movie:


Dodane: Czerwiec 11, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Panowie z Agencji Muzycznej msDJ zapewnili nam i naszym gościom wspaniałą zabawę na naszym weselu w Unieściu :)
Potrafili zintegrować młodych duchem i ciałem, zachęcali do wspólnej zabawy i potrafili świetnie wyczuć czego każdy z gości może potrzebować w muzyce.
Najlepsza rekomendacja? Kilkoro naszych gości poprosiło o nr telefonu do Panów aby móc zatrudnić ich na własnym weselu.

Dziękujemy :)


Dodane: Maj 24, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
Nasz ślub odbył się 22.10.2011r. Długo zastanawialiśmy się nad wyborem zespołu muzycznego lub Dj i nie żałujemy dokonanego wyboru, lepiej trafić nie mogliśmy. Dzięki Panu Maćkowi nasze wesele na długo pozostanie w pamięci naszej jak i naszych gości. Profesjonalne podejście, muzyka, zabawy oczepinowe wszystko trafione w 100%. Dziękujemy za niezapomnianą zabawę i gorąco polecamy:).

Komentarz msDJ: Galeria zdjęć z wesela:
http://galeria.msdj.pl/Wesele%2022.10.2011/index.html
:!movie: :!movie:


Dodane: Kwiecień 15, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Nasi goście weselni świetnie się bawili, a to było dla nas najważniejsze . Dziękujemy serdecznie za udaną zabawę! Życzymy powodzenia:)

Wystawiona 03-10-2011 15:12 przez Paula i Sion (217.44.3.*)

Komentarz msDJ: Wesele polsko-walijskie. Przyjęcie odbyło się w sali parkowej w Białogardzie. :!cool:


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Chcielibyśmy polecic agencje muzyczną msDJ, chłopaki są profesjonalistami, prowadzą imprezy perfekcyjnie. Sami wyszli z propozycja zabaw weselnych i oczepin, my jedynie mielismy wybrac co chcemy. Nie obylo sie tez bez milych niespodzianek ze strony Maćka, ktory byl wodzirejem u nas na weselu. Zabawy przygotowane sa z dobrym smakiem i humorem. Wszyscy goscie wyszli na parkiet juz przy drugiej piosence i bawili sie cala noc.

Wystawiona 25-09-2011 13:43 przez Diana i Piotr (109.150.174.*)

Komentarz msDJ: Wesele odbyło się w Bartoszewie k/Szczecina.


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Witamy, nasze wesele odbyło się 3-go września 2011. MS DJ to profesjonalna oprawa muzyczna przyjęcia weselnego!!! Dwóch wspaniałych chłopaków: DJ - 100 % trafionych utworów muzycznych i WODZIREJ podrywający wszystkich do zabawy. Gorąco polecamy wszystkim nowożeńcom, a także innym organizatorom imprez. Wszyscy uczestnicy naszego przyjęcia weselnego (zarówno goście jak i obsługa) byli pod ogromnym wrażeniem zaangażowania MS'djów. Goście do białego rana nie schodzili z parkietu, a na drugi dzień z radością na niego wrócili :) Obydwie imprezy: wesele i poprawiny zaliczamy do MEGAudanych!!!! Serdecznie dziękujemy Agencji Muzycznej i pozdrawiamy.

Wystawiona 10-09-2011 18:26 przez Alicja&Łukasz (88.199.248.*)

Komentarz msDJ: Wesele odbyło się w Restauracji Europejskiej w Koszalinie.


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Na naszym weselu muzykę i światła prowadził pan Tomasz z agencji MS DJ. Wszystko było w terminie i tak, jak się umawialiśmy. Polecam współpracę z MSDJ, bo to profesjonalna firma. Goście dobrze się bawili, wszystko było jak należy, dziękujęmy i podrawiamy!

Wystawiona 08-09-2011 21:18 przez Iza (83.5.83.*)

Komentarz msDJ: Wesele odbyło się w Dworku Pomorskim w Luboradzy k/Barwic :!cool:


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

25 czerwca 2011 roku ja wraz z moim mężem stanęliśmy na ślubnym kobiercu, świetną oprawę muzyczną zapewniła nam Agencja Muzyczna msDj. Jest to zespół złożony z dwóch panów świetnie znających się na muzyce i zabawianiu gości, szczególnie pan Maciej Szymecki, którego bardzo mile wspominamy :)Serdecznie polecam ten zespół nowożeńcom, ponieważ mogą mieć pewność, że nikt im nie będzie fałszować nad uchem(chodzi tu o orkiestrę), tylko będą się zaje.......bawić przy różnego rodzaju muzyce,podpasowanej każdemu do wieku. Moi goście są poprostu zachwyceni!!!Już rozdaje namiary na tych panów, więc jeszcze raz serdecznie polecam!!!Impreza była(jeszcze raz muszę to napisać)zajeb.....!!!Polecam!!!

Wystawiona 12-07-2011 22:32 przez Aga i Kamil Roman (46.134.250.*)

Komentarz msDJ: Wesele i poprawiny prowadzone w Bobrowicach k/Sławna :!cool:


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Dziękujemy za wspaniałą zabawę! Wszyscy goście weselni świetnie się bawili i byli pod ogromnym wrażeniem profesjonalnego prowadzenia imprezy. Przy kolejnych tego typu okazjach z pewnością będziemy o Was pamiętać:) Pozdrawiamy serdecznie!

Wystawiona 20-06-2011 17:53 przez Weronika i Łukasz (89.239.106.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 5 6 7 8 9 10 11 Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM