msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów



Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Dziękujemy za wspaniałą zabawę! Wszyscy goście weselni świetnie się bawili i byli pod ogromnym wrażeniem profesjonalnego prowadzenia imprezy. Przy kolejnych tego typu okazjach z pewnością będziemy o Was pamiętać:) Pozdrawiamy serdecznie!

Wystawiona 20-06-2011 17:53 przez Weronika i Łukasz (89.239.106.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

10 czerwca 2011 r, świętowaliśmy ślub naszych dzieci Pauli i Krzysztofa. Gości weselnych zabawiał w sposób niesłychanie miły i profesjonalny DJ Pan Maciej Szymecki. Impreza pod jego kierunkiem była tak wspaniała, że goście byli niejako siłą zmuszani do konsumpcji, bowiem z parkietu nikt nie chciał schodzić. Pan Maciej to sympatyczny wodzirej, którego polecamy każdemu, kto myśli o zorganizowaniu profesjonalnej, muzycznej imprezy. Jeszcze raz dziękujemy Panu Maćkowi za wspaniale przygotowaną muzycznie imprezę!!!

Wystawiona 12-06-2011 16:36 przez Ewa i Janusz Jeske rodzice Pana Młodego (83.25.243.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Dziękujemy za udane przyjęcie weselne! Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni, że DJ i wodzirej mogą tak rozkręcić wesele. Nas ograniczał budżet, dlatego wybraliśmy tańszą opcję, bo dobre zespoły to wydatek ok 3000 zł! Nie żałujemy! Jeszcze raz dzięki msDJ!

Wystawiona 10-06-2011 22:24 przez Angelika i Karol (83.25.252.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Swietna muzyka, DJ otwarci na propozycje, zabawa do samego rana! Wesele miedzynarodowe tylko z msDJ!

Wystawiona 07-06-2011 10:17 przez Gosia Dupin (88.174.114.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Dzięki Agencji Msdj nasze wesele było niezapomniane goscie byli zachwyceni naszym dj/wodzirejem. Szkoda ze wesela nie mozna powtórzyc, dokładnie tydzien temu p. M.Szymecki rozkręcił naszych gosci tak ze byli cali mokrzy od potu i szczesliwi z zabawy i konkursów. Polecam tą firmę 100%-owa pewnosc ze impreza bedzie udana.

Wystawiona 01-05-2011 20:46 przez Irmina i Darek (77.115.77.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Jako, że padła prośba ze strony prowadzących o wystawienie opinii na temat sposobu prowadzenia przez nich mojego przyjęcia weselnego z przyjemnością taką opinię wystawię:) Podobnie jak osoby powyżej zastanawialiśmy się nad wyborem zespołu muzycznego a Dja. Niestety, po odsłuchaniu większości próbnych piosenek zespołów muzycznych, które miały nas zachęcić do ich wyboru, one stanowczo nas zniechęcały. Zdawaliśmy sobie sprawę, że nie każde wykonanie brzmi identycznie jak na nagraniu, ale niektórych piosenek nawet się nie dało słuchać. Dlatego zecydowaliśmy się na Dja. Według naszej opinii najlepszą ofertą dysponowali msdj. Chcieliśmy powierzyć nasze święto komuś, kto się po prostu na tym zna. Panowie z msdj to radiowcy, a nie każdy może pracować w radiu i mieć "to coś". Nie żałujemy swojej decyzji. Wesele było poprowadzone bardzo profesjonalnie i humorystycznie. Dj i wodzirej tworzą bardzo zgrany duet:) najlepsze są konkursy typu taniec z gwiazdami i sing star:)Najlepsze jest to, że nie planowaliśmy poprawin, ale w trakcie wesela ustaliliśmy, że przyjedzie i zagra dla nas jeden z Panów. Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę. Monika i Artur - Koszalin

Wystawiona 04-04-2011 08:36 przez Monika i Artur (89.239.106.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Witam. Razem z mężem nie zdawaliśmy sobie sprawy, jak ciezko bedzie znalezc odpowiednia oprawe muzyczna na wesele! W internecie jest duzo ofert zespolow i dj-i. Na cale szczescie trafilismy na agencje muzyczna msdj. Z terminem nie bylo problemu, poniewaz w agencji pracuje wiecej niz jedna osoba. Nasze wesele odbylo sie w lutym. Prowadzily dwie osoby, dj i wodzirej. Brawo dla Panow prowadzacych! Swietne konkursy! Duzo humoru i super muzyka. Lekko balam się o rodzaj muzyki, ale po godzinie juz bylam spokojna, jak widzialam moją babcię wywijającą na parkiecie:) Nie chcielismy disco polo i nasze zyczenie bylo spelnione. Mimo wszystko bylo super. Jak wesele to tylko z dj-em i wodzirejem, i tylko z msdj.

Wystawiona 18-03-2011 15:19 przez Beti (195.117.147.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 5 6 7 8 9 10
Stop Guestbook SPAM