msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów



Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Nasi goście weselni świetnie się bawili, a to było dla nas najważniejsze . Dziękujemy serdecznie za udaną zabawę! Życzymy powodzenia:)

Wystawiona 03-10-2011 15:12 przez Paula i Sion (217.44.3.*)

Komentarz msDJ: Wesele polsko-walijskie. Przyjęcie odbyło się w sali parkowej w Białogardzie. :!cool:


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Chcielibyśmy polecic agencje muzyczną msDJ, chłopaki są profesjonalistami, prowadzą imprezy perfekcyjnie. Sami wyszli z propozycja zabaw weselnych i oczepin, my jedynie mielismy wybrac co chcemy. Nie obylo sie tez bez milych niespodzianek ze strony Maćka, ktory byl wodzirejem u nas na weselu. Zabawy przygotowane sa z dobrym smakiem i humorem. Wszyscy goscie wyszli na parkiet juz przy drugiej piosence i bawili sie cala noc.

Wystawiona 25-09-2011 13:43 przez Diana i Piotr (109.150.174.*)

Komentarz msDJ: Wesele odbyło się w Bartoszewie k/Szczecina.


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Witamy, nasze wesele odbyło się 3-go września 2011. MS DJ to profesjonalna oprawa muzyczna przyjęcia weselnego!!! Dwóch wspaniałych chłopaków: DJ - 100 % trafionych utworów muzycznych i WODZIREJ podrywający wszystkich do zabawy. Gorąco polecamy wszystkim nowożeńcom, a także innym organizatorom imprez. Wszyscy uczestnicy naszego przyjęcia weselnego (zarówno goście jak i obsługa) byli pod ogromnym wrażeniem zaangażowania MS'djów. Goście do białego rana nie schodzili z parkietu, a na drugi dzień z radością na niego wrócili :) Obydwie imprezy: wesele i poprawiny zaliczamy do MEGAudanych!!!! Serdecznie dziękujemy Agencji Muzycznej i pozdrawiamy.

Wystawiona 10-09-2011 18:26 przez Alicja&Łukasz (88.199.248.*)

Komentarz msDJ: Wesele odbyło się w Restauracji Europejskiej w Koszalinie.


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Na naszym weselu muzykę i światła prowadził pan Tomasz z agencji MS DJ. Wszystko było w terminie i tak, jak się umawialiśmy. Polecam współpracę z MSDJ, bo to profesjonalna firma. Goście dobrze się bawili, wszystko było jak należy, dziękujęmy i podrawiamy!

Wystawiona 08-09-2011 21:18 przez Iza (83.5.83.*)

Komentarz msDJ: Wesele odbyło się w Dworku Pomorskim w Luboradzy k/Barwic :!cool:


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

25 czerwca 2011 roku ja wraz z moim mężem stanęliśmy na ślubnym kobiercu, świetną oprawę muzyczną zapewniła nam Agencja Muzyczna msDj. Jest to zespół złożony z dwóch panów świetnie znających się na muzyce i zabawianiu gości, szczególnie pan Maciej Szymecki, którego bardzo mile wspominamy :)Serdecznie polecam ten zespół nowożeńcom, ponieważ mogą mieć pewność, że nikt im nie będzie fałszować nad uchem(chodzi tu o orkiestrę), tylko będą się zaje.......bawić przy różnego rodzaju muzyce,podpasowanej każdemu do wieku. Moi goście są poprostu zachwyceni!!!Już rozdaje namiary na tych panów, więc jeszcze raz serdecznie polecam!!!Impreza była(jeszcze raz muszę to napisać)zajeb.....!!!Polecam!!!

Wystawiona 12-07-2011 22:32 przez Aga i Kamil Roman (46.134.250.*)

Komentarz msDJ: Wesele i poprawiny prowadzone w Bobrowicach k/Sławna :!cool:


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Dziękujemy za wspaniałą zabawę! Wszyscy goście weselni świetnie się bawili i byli pod ogromnym wrażeniem profesjonalnego prowadzenia imprezy. Przy kolejnych tego typu okazjach z pewnością będziemy o Was pamiętać:) Pozdrawiamy serdecznie!

Wystawiona 20-06-2011 17:53 przez Weronika i Łukasz (89.239.106.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

10 czerwca 2011 r, świętowaliśmy ślub naszych dzieci Pauli i Krzysztofa. Gości weselnych zabawiał w sposób niesłychanie miły i profesjonalny DJ Pan Maciej Szymecki. Impreza pod jego kierunkiem była tak wspaniała, że goście byli niejako siłą zmuszani do konsumpcji, bowiem z parkietu nikt nie chciał schodzić. Pan Maciej to sympatyczny wodzirej, którego polecamy każdemu, kto myśli o zorganizowaniu profesjonalnej, muzycznej imprezy. Jeszcze raz dziękujemy Panu Maćkowi za wspaniale przygotowaną muzycznie imprezę!!!

Wystawiona 12-06-2011 16:36 przez Ewa i Janusz Jeske rodzice Pana Młodego (83.25.243.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Dziękujemy za udane przyjęcie weselne! Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni, że DJ i wodzirej mogą tak rozkręcić wesele. Nas ograniczał budżet, dlatego wybraliśmy tańszą opcję, bo dobre zespoły to wydatek ok 3000 zł! Nie żałujemy! Jeszcze raz dzięki msDJ!

Wystawiona 10-06-2011 22:24 przez Angelika i Karol (83.25.252.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Swietna muzyka, DJ otwarci na propozycje, zabawa do samego rana! Wesele miedzynarodowe tylko z msDJ!

Wystawiona 07-06-2011 10:17 przez Gosia Dupin (88.174.114.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
PRZENIESIONE Z FAVORE.PL

Dzięki Agencji Msdj nasze wesele było niezapomniane goscie byli zachwyceni naszym dj/wodzirejem. Szkoda ze wesela nie mozna powtórzyc, dokładnie tydzien temu p. M.Szymecki rozkręcił naszych gosci tak ze byli cali mokrzy od potu i szczesliwi z zabawy i konkursów. Polecam tą firmę 100%-owa pewnosc ze impreza bedzie udana.

Wystawiona 01-05-2011 20:46 przez Irmina i Darek (77.115.77.*)


Dodane: Luty 3, 2012
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 5 6 7 8 9 10 11 Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM