msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
Prawie rok już mija od Naszej Wspaniałej Zabawy z Ekipa msDJ, a my ciągle czujemy jakby to było wczoraj!:) Dziękujemy chłopaki za niezapomniane i pełne niespodzianek wesele. Z Wami czuliśmy się bardzo komfortowo, bez obaw mogliśmy się oddać zabawie z naszymi gośćmi. W pełni możemy polecić Agencję Muzyczną msDJ przyszłym Parom Młodym, które nie chcą po prostu tylko przeżyć zwykłego wesela. Na pewno nie będziecie narzekać na nudę i oklepany standard, bo Maciej i jego ekipa na to nie pozwoli!!!! :D
Ps. wybaczcie chłopaki za te opóźnienie, ale te dorosłe życie nas strasznie pochłonęło ;)


Dodane: Marzec 21, 2016
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Bardzo dziękujemy za super oprawę muzyczną na naszym weselu i świetne poprowadzenie imprezy od początku do końca :D :D :D Wszyscy goście zachwyceni, nawet obsługa restauracji, w której odbyło się wesele, była pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu ekipy. Serdecznie polecamy Agencje Muzyczna msDJ każdej młodej parze, ponieważ gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierać na pewno postawili byśmy na na nich, gdyż są najlepsi w swoim fachu! 100 % zadowolenia!!! :D :D :D :D

Dodane: Październik 20, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Bardzo dziękujemy za profesjonalne poprowadzenie naszego wesela, które ciągle jest wspominane przez nas i naszych gości. Chcieliśmy zrobić wesele, które będzie inne niż te tradycyjne. Skutek tego jest taki, że najczęściej słyszymy opinię "na takim weselu jeszcze nie byliśmy" i o to właśnie nam chodziło :) My sami bawiliśmy się rewelacyjnie i prawie nie schodziliśmy z parkietu. Pan Tomasz Gaik jako wodzirej oraz pan Mateusz Nosek jako DJ spisali się na medal :) Polecamy i rozważamy kolejne wesele :D

Dodane: Październik 10, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Chcielibyśmy bardzooo serdecznie podziękować za profesjonalne i fantastyczne poprowadzenie wesela przez Mateusza Chwajewskiego. Muzyka była wszechstronna, dopasowana do gustu bawiących się osób. Zresztą przy każdej puszczonej piosence goście bawili się bardzo dobrze. Zabawy i gry były odpowiednio powplatane pomiędzy różne etapy wesela. Mateusz był komunikatywny, otwarty na nasze propozycje i prośby. Stworzył super atmosferę, którą będziemy wspominać do końca życia:)Bardzo gorąco polecam grupę ms DJ. My się nie zawiedliśmy, wręcz przeciwnie jesteśmy zachwyceni :D Pozdrawiamy serdecznie Kasia i Daniel

Dodane: Wrzesień 23, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
JESTEŚCIE MEGA I NAJLEPSI :D :D :D :D POLECAMY GWARANCJA 100% ZADOWOLENIA :)

Dodane: Wrzesień 7, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Pięknie dziękujemy Panu Maćkowi za MEGA oprawę muzyczną! Wszyscy obecni na Naszym przyjęciu byli pod ogromnym wrażeniem i świetnie się bawili! Polecamy Pana Maćka przede wszystkim za niesamowitą intuicję, jeżeli chodzi o dobór muzyki, ale także za wyczucie, takt i energię!Jeszcze raz gorąco POLECAMY wszystkim i serdecznie dziękujemy! :)

Dodane: Wrzesień 5, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy za świetnie poprowadzone wesele - nie mogliśmy wybrać lepiej :D Goście bawili się rewelacyjnie, cały czas wspominają zabawę, konkursy i wesołe momenty. Pełen profesjonalizm. Polecamy i jeszcze raz dziękujemy.

Dodane: Sierpień 28, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dotychczas bawiliśmy się na weselach z tradycyjną orkiestrą, jako Para Młoda postanowiliśmy spróbować czegoś nowego i postawiliśmy na DJ'a z Wodzirejem - to był strzał w 10! Na pochwałę zasługuje nie tylko sama oprawa muzyczna, ale też świetne rady przed weselem i idealnie poprowadzone zabawy. Panowie to profesjonaliści, takie wrażenie odnieśliśmy już po pierwszych spotkaniach, a na weselu tylko to potwierdzili. Dzięki ich obecności nie czuliśmy stresu związanego z przebiegem wesela. Drugi raz wybralibyśmy tak samo i jesteśmy pewni, że nasi Goście również :)

Dodane: Lipiec 14, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
Dziękujemy za mega wesele! Jesteśmy bardzo zadowolenia i pod wielkim wrażeniem z poprowadzenia zabawy weselnej. Z czystym sumieniem polecamy, bo goście jak i my bawili się wspaniale i do końca. Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Dodane: Czerwiec 14, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP



Opinia:
Dziękujemy za świetną oprawę muzyczną nazgeso wesela! Zespf3ł porwał naszych gości do tańca już od pierwszej melodii, dużym atutem zespołu była rf3żnorodność granych utworf3w muzycznych oraz ciekawych i śmiesznych zabaw Chłopaki do samego końca utrzymywali tempo zabawy oraz bawiących sie na parkiecie gości, a trwało to do białego rana. Dzięki wielkie, tak trzymać!!! gorąco polecamy !

Dodane: Maj 30, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM