msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
Już ponad rok temu jak podpisywaliśmy umowę wiedzieliśmy, że MSDJ to jest to czego szukaliśmy. Zarówno DJ jak i wodzirej spisali się znakomicie, bawiliśmy się z nimi do 5 nad ranem, a całą oprawę zostawiliśmy w ich gestii i to była znakomita decyzja. Są oni profesjonalistami w każdym calu i z całym sumieniem możemy ich każdemu polecić.

Dodane: Wrzesień 29, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
* profesjonalizm w każdym calu!! * doskonałe wyczucie klimatu!! * pełna kultura!! * pasja i zaangażowanie!! * elastyczność i otwartość na propozycje muzyczne gości!! * wspaniały kontakt!! * cały parkiet zapełniony!! * profesjonalny sprzęt!! To właśnie msDJ!:) Dziękujemy Wam, nasi goście- i oczywiście my także - byliśmy Wami oczarowani i bawiliśmy się przy Waszej muzyce wyśmienicie. Nie mogliśmy wybrać lepiej!:) Z czystym sumieniem GORĄCO POLECAMY msDJ NA KAŻDĄ IMPREZĘ :)

Dodane: Wrzesień 22, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Super, super, super! Michal i Piotr byli fantastyczni. Po prostu dobra muzyka od poczatku do konca. Mielismy gosci weselnych z polski i z niemiec a mieszanka muzyczna byla perfekt! Podczas kolacji puszczali swing i jazz a po pierwszym tancu, muzyke lat osiemdziesiatych po najnowsze przeboje. Nasi goscie i my bawilismy sie super! Chetnie polecamy Michala i Piotra, macie z nimi napweno udana impreze.

Super, super, super! Michal und Piotr haben einen perfekten Job gemacht. Gute Musik vom Anfang bis zum Ende. Unsere Gäste waren Polnisch und Deutsch und der Musikmix war perfekt. Zum Abendessen haben sie Swing und Jazz gespielt und nach dem Eröffnungstanz war Musik von den 80er bis heute sehr gut gemischt. Unsere Gäste und wir hatten sehr viel Spass. Immer wieder gern mit Michal und Piotr.


Dodane: Wrzesień 22, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy za wspaniałą zabawę poprowadzoną przez agencję msDJ. Nasz wybór był strzałem w dziesiątkę. Na weselu bawili się młodsi i starsi goście. Wszyscy goście bawili się wspaniale. Jeżeli ktoś się waha między orkiestrą a dj-em my bez zastanowienia polecamy dj i to właśnie msDJ. Agencję msDj polecamy wszystkim znajomym i nie tylko bo naprawdę warto. Przy następnej okazji wybierzemy tylko msDJ. Pozdrawiamy i dziękuję za wspaniałą oprawę w tak dla nas ważnym dniu, Dominika i Marek.

Dodane: Wrzesień 18, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dzięki wspaniałej oprawie muzycznej i bezbłednemu a wręcz obłędnemu prowadzeniu imprezy cała impreza była niezapomniana i lepiej nie mogliśmy sobie tego wymarzyć. Jesteśmy bardzo wdzięczni. :!cool:

Dodane: Wrzesień 16, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Polecamy w 100%
Pełen profesjonalizm, idealne wyczucie gości, super dobrana muzyka, wyszukane żarty, nieschodzące uśmiechy z twarzy do 5 rano to wszystko sprawia, że możemy Panów polecać każdej parze młodej.

P.S. Dziękujemy za cudowne wesele! I za to że pierwszy raz zobaczyliśmy jak tato tańczy do Scootera;)


Dodane: Wrzesień 15, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy za wspaniałą zabawę i profesjonalne przygotowanie do imprezy! Z całym sercem polecamy agencję msDJ :)

Dodane: Sierpień 23, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
co ja moge napisac tylko to ze jestem bardzo zadowolona z chlopakow i nie moglam trafic lepiej :!cool: dziekuje slicznie i polecam ;)

Dodane: Sierpień 21, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Nie będziemy się rozpisywać za bardzo, ale impreza była tą najlepszą w życiu nie tylko dla nas ale i dla większości gości. Wszyscy się super wybawili i w znakomitych humorach wciąż wspominają. POLECAMY! i dziękujemy raz jeszcze :)

Dodane: Sierpień 7, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Witam :)
Wiadomo że zadowolenie gości i dobra zabawa na każdym weselu zależy od muzyki :)
My zdecydowaliśmy się na msDJ, jesteśmy już po weselu, z całą odpowiedzialnością możemy stwierdzić że to był najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać :)
DJ jak i Wodzirej zrobili z naszego Wesela imprezę która przerosła nasze oczekiwania, goście się świetnie bawili, a gry i zabawy były świetnie dobrane i zorganizowane :) Jeżeli ktoś ma wątpliwości czy orkiestra czy DJ to zdecydowanie DJ, i tylko ms DJ :)
Pozdrawiamy was i będziemy polecać naszym znajomym :)


Dodane: Sierpień 6, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM