msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
W miniony weekend mieliśmy przyjęcie weselne na którym właśnie byli panowie z agencji muzycznej msDJ. Postawiliśmy na DJ'a z wodzirejem bo chcieliśmy spróbować czegoś innego niż wszyscy (mamy tu na myśli tradycyjną orkiestrę) i szczerze? Jesteśmy MEGA MEGA zadowoleni że to właśnie Maciek z Mateuszem poprowadzili to wesele. Nie wyobrażamy sobie lepszego scenariusza oraz przebiegu całej imprezy. Panowie do tematu podeszli bardzo profesjonalnie ale również z nutką dużego poczucia humoru! Nie jest to tylko nasze zdanie ale również naszych gości którym bardzo podobał sie styl owych Panów. Jeżeli ktokolwiek ma wątpliwości co do tego czy postawić własnie na agencję muzyczną msDJ to w 1000% i z reka na sercu możemy ich polecic bez chwili zawachania!
Gorąco Pozdrawiamy Maćka i Mateusza oraz cala ekipe! :)))


Dodane: Maj 14, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Mielismy wesele w sierpniu i gdzies przeoczylismy miejsce na opinie :))). Bezapelacyjnie najwyzszy poziom. Prowadzacy porywal wszystkich, muzyka podobala sie zarowno mlodym jak i starszemu pokoleniu. Nie bylo zadnej rzeczy ktora bylaby nie tak. Super profesjonalnie. Jesli ktos obawial sie czy na weselu ma byc zespol czy dj to juz nie musi :D . Jeszcze raz dziekujemy za to ze dzieki Wam ten najwazniejszy dzien w naszym zyciu zapadnie wszystkim w pamieci. Pozdrawiamy

Dodane: Listopad 20, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy! Było fantastycznie i nie jest to zdanie tylko nas młodych, ale wszystkich gości niezależnie od wieku, czytając opinie o msdj przed podjęciem decyzji o oprawie muzycznej na naszym weselu natrafiliśmy tylko na same pozytywne komentarze, i tylko taki możemy wystawić po imprezie! POLECAMY!!!!! Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia, nie zwlekajcie zamawiajcie termin! :)

Dodane: Październik 28, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP



Opinia:
Jesteśmy MEGA :!clap: zadowoleni z Państwa oprawy muzycznej oraz prowadzenia wesela. :) Byliśmy pod wielkim wrażeniem w jaki sposób udawało się wyciągnąć nasze rodziny i przyjaciół na parkiet, świetny dobór i przeprowadzenie zabaw, elastyczność w doborze muzyki. :D To był najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać i z całą pewnością polecilibyśmy Wasze usługi innym :) (czego nie omieszkaliśmy już dokonać :) :D :!devil: :!cool: )

P.S. Nocny set alternatywny był strzałem w dziesiątkę =]i mamy nadzieję, że niedługo uda nam się znowu pobawić na weselu z waszą oprawą :) :p :!rofl:


Dodane: Wrzesień 30, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Już ponad rok temu jak podpisywaliśmy umowę wiedzieliśmy, że MSDJ to jest to czego szukaliśmy. Zarówno DJ jak i wodzirej spisali się znakomicie, bawiliśmy się z nimi do 5 nad ranem, a całą oprawę zostawiliśmy w ich gestii i to była znakomita decyzja. Są oni profesjonalistami w każdym calu i z całym sumieniem możemy ich każdemu polecić.

Dodane: Wrzesień 29, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
* profesjonalizm w każdym calu!! * doskonałe wyczucie klimatu!! * pełna kultura!! * pasja i zaangażowanie!! * elastyczność i otwartość na propozycje muzyczne gości!! * wspaniały kontakt!! * cały parkiet zapełniony!! * profesjonalny sprzęt!! To właśnie msDJ!:) Dziękujemy Wam, nasi goście- i oczywiście my także - byliśmy Wami oczarowani i bawiliśmy się przy Waszej muzyce wyśmienicie. Nie mogliśmy wybrać lepiej!:) Z czystym sumieniem GORĄCO POLECAMY msDJ NA KAŻDĄ IMPREZĘ :)

Dodane: Wrzesień 22, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Super, super, super! Michal i Piotr byli fantastyczni. Po prostu dobra muzyka od poczatku do konca. Mielismy gosci weselnych z polski i z niemiec a mieszanka muzyczna byla perfekt! Podczas kolacji puszczali swing i jazz a po pierwszym tancu, muzyke lat osiemdziesiatych po najnowsze przeboje. Nasi goscie i my bawilismy sie super! Chetnie polecamy Michala i Piotra, macie z nimi napweno udana impreze.

Super, super, super! Michal und Piotr haben einen perfekten Job gemacht. Gute Musik vom Anfang bis zum Ende. Unsere Gäste waren Polnisch und Deutsch und der Musikmix war perfekt. Zum Abendessen haben sie Swing und Jazz gespielt und nach dem Eröffnungstanz war Musik von den 80er bis heute sehr gut gemischt. Unsere Gäste und wir hatten sehr viel Spass. Immer wieder gern mit Michal und Piotr.


Dodane: Wrzesień 22, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy za wspaniałą zabawę poprowadzoną przez agencję msDJ. Nasz wybór był strzałem w dziesiątkę. Na weselu bawili się młodsi i starsi goście. Wszyscy goście bawili się wspaniale. Jeżeli ktoś się waha między orkiestrą a dj-em my bez zastanowienia polecamy dj i to właśnie msDJ. Agencję msDj polecamy wszystkim znajomym i nie tylko bo naprawdę warto. Przy następnej okazji wybierzemy tylko msDJ. Pozdrawiamy i dziękuję za wspaniałą oprawę w tak dla nas ważnym dniu, Dominika i Marek.

Dodane: Wrzesień 18, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dzięki wspaniałej oprawie muzycznej i bezbłednemu a wręcz obłędnemu prowadzeniu imprezy cała impreza była niezapomniana i lepiej nie mogliśmy sobie tego wymarzyć. Jesteśmy bardzo wdzięczni. :!cool:

Dodane: Wrzesień 16, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Polecamy w 100%
Pełen profesjonalizm, idealne wyczucie gości, super dobrana muzyka, wyszukane żarty, nieschodzące uśmiechy z twarzy do 5 rano to wszystko sprawia, że możemy Panów polecać każdej parze młodej.

P.S. Dziękujemy za cudowne wesele! I za to że pierwszy raz zobaczyliśmy jak tato tańczy do Scootera;)


Dodane: Wrzesień 15, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM