msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
Pięknie dziękujemy Panu Maćkowi za MEGA oprawę muzyczną! Wszyscy obecni na Naszym przyjęciu byli pod ogromnym wrażeniem i świetnie się bawili! Polecamy Pana Maćka przede wszystkim za niesamowitą intuicję, jeżeli chodzi o dobór muzyki, ale także za wyczucie, takt i energię!Jeszcze raz gorąco POLECAMY wszystkim i serdecznie dziękujemy! :)

Dodane: Wrzesień 5, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy za świetnie poprowadzone wesele - nie mogliśmy wybrać lepiej :D Goście bawili się rewelacyjnie, cały czas wspominają zabawę, konkursy i wesołe momenty. Pełen profesjonalizm. Polecamy i jeszcze raz dziękujemy.

Dodane: Sierpień 28, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dotychczas bawiliśmy się na weselach z tradycyjną orkiestrą, jako Para Młoda postanowiliśmy spróbować czegoś nowego i postawiliśmy na DJ'a z Wodzirejem - to był strzał w 10! Na pochwałę zasługuje nie tylko sama oprawa muzyczna, ale też świetne rady przed weselem i idealnie poprowadzone zabawy. Panowie to profesjonaliści, takie wrażenie odnieśliśmy już po pierwszych spotkaniach, a na weselu tylko to potwierdzili. Dzięki ich obecności nie czuliśmy stresu związanego z przebiegem wesela. Drugi raz wybralibyśmy tak samo i jesteśmy pewni, że nasi Goście również :)

Dodane: Lipiec 14, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP


Opinia:
Dziękujemy za mega wesele! Jesteśmy bardzo zadowolenia i pod wielkim wrażeniem z poprowadzenia zabawy weselnej. Z czystym sumieniem polecamy, bo goście jak i my bawili się wspaniale i do końca. Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Dodane: Czerwiec 14, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP



Opinia:
Dziękujemy za świetną oprawę muzyczną nazgeso wesela! Zespf3ł porwał naszych gości do tańca już od pierwszej melodii, dużym atutem zespołu była rf3żnorodność granych utworf3w muzycznych oraz ciekawych i śmiesznych zabaw Chłopaki do samego końca utrzymywali tempo zabawy oraz bawiących sie na parkiecie gości, a trwało to do białego rana. Dzięki wielkie, tak trzymać!!! gorąco polecamy !

Dodane: Maj 30, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
W miniony weekend mieliśmy przyjęcie weselne na którym właśnie byli panowie z agencji muzycznej msDJ. Postawiliśmy na DJ'a z wodzirejem bo chcieliśmy spróbować czegoś innego niż wszyscy (mamy tu na myśli tradycyjną orkiestrę) i szczerze? Jesteśmy MEGA MEGA zadowoleni że to właśnie Maciek z Mateuszem poprowadzili to wesele. Nie wyobrażamy sobie lepszego scenariusza oraz przebiegu całej imprezy. Panowie do tematu podeszli bardzo profesjonalnie ale również z nutką dużego poczucia humoru! Nie jest to tylko nasze zdanie ale również naszych gości którym bardzo podobał sie styl owych Panów. Jeżeli ktokolwiek ma wątpliwości co do tego czy postawić własnie na agencję muzyczną msDJ to w 1000% i z reka na sercu możemy ich polecic bez chwili zawachania!
Gorąco Pozdrawiamy Maćka i Mateusza oraz cala ekipe! :)))


Dodane: Maj 14, 2015
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Mielismy wesele w sierpniu i gdzies przeoczylismy miejsce na opinie :))). Bezapelacyjnie najwyzszy poziom. Prowadzacy porywal wszystkich, muzyka podobala sie zarowno mlodym jak i starszemu pokoleniu. Nie bylo zadnej rzeczy ktora bylaby nie tak. Super profesjonalnie. Jesli ktos obawial sie czy na weselu ma byc zespol czy dj to juz nie musi :D . Jeszcze raz dziekujemy za to ze dzieki Wam ten najwazniejszy dzien w naszym zyciu zapadnie wszystkim w pamieci. Pozdrawiamy

Dodane: Listopad 20, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy! Było fantastycznie i nie jest to zdanie tylko nas młodych, ale wszystkich gości niezależnie od wieku, czytając opinie o msdj przed podjęciem decyzji o oprawie muzycznej na naszym weselu natrafiliśmy tylko na same pozytywne komentarze, i tylko taki możemy wystawić po imprezie! POLECAMY!!!!! Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia, nie zwlekajcie zamawiajcie termin! :)

Dodane: Październik 28, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP



Opinia:
Jesteśmy MEGA :!clap: zadowoleni z Państwa oprawy muzycznej oraz prowadzenia wesela. :) Byliśmy pod wielkim wrażeniem w jaki sposób udawało się wyciągnąć nasze rodziny i przyjaciół na parkiet, świetny dobór i przeprowadzenie zabaw, elastyczność w doborze muzyki. :D To był najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać i z całą pewnością polecilibyśmy Wasze usługi innym :) (czego nie omieszkaliśmy już dokonać :) :D :!devil: :!cool: )

P.S. Nocny set alternatywny był strzałem w dziesiątkę =]i mamy nadzieję, że niedługo uda nam się znowu pobawić na weselu z waszą oprawą :) :p :!rofl:


Dodane: Wrzesień 30, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Już ponad rok temu jak podpisywaliśmy umowę wiedzieliśmy, że MSDJ to jest to czego szukaliśmy. Zarówno DJ jak i wodzirej spisali się znakomicie, bawiliśmy się z nimi do 5 nad ranem, a całą oprawę zostawiliśmy w ich gestii i to była znakomita decyzja. Są oni profesjonalistami w każdym calu i z całym sumieniem możemy ich każdemu polecić.

Dodane: Wrzesień 29, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM