msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
Polecamy w 100%
Pełen profesjonalizm, idealne wyczucie gości, super dobrana muzyka, wyszukane żarty, nieschodzące uśmiechy z twarzy do 5 rano to wszystko sprawia, że możemy Panów polecać każdej parze młodej.

P.S. Dziękujemy za cudowne wesele! I za to że pierwszy raz zobaczyliśmy jak tato tańczy do Scootera;)


Dodane: Wrzesień 15, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy za wspaniałą zabawę i profesjonalne przygotowanie do imprezy! Z całym sercem polecamy agencję msDJ :)

Dodane: Sierpień 23, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
co ja moge napisac tylko to ze jestem bardzo zadowolona z chlopakow i nie moglam trafic lepiej :!cool: dziekuje slicznie i polecam ;)

Dodane: Sierpień 21, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Nie będziemy się rozpisywać za bardzo, ale impreza była tą najlepszą w życiu nie tylko dla nas ale i dla większości gości. Wszyscy się super wybawili i w znakomitych humorach wciąż wspominają. POLECAMY! i dziękujemy raz jeszcze :)

Dodane: Sierpień 7, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Witam :)
Wiadomo że zadowolenie gości i dobra zabawa na każdym weselu zależy od muzyki :)
My zdecydowaliśmy się na msDJ, jesteśmy już po weselu, z całą odpowiedzialnością możemy stwierdzić że to był najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać :)
DJ jak i Wodzirej zrobili z naszego Wesela imprezę która przerosła nasze oczekiwania, goście się świetnie bawili, a gry i zabawy były świetnie dobrane i zorganizowane :) Jeżeli ktoś ma wątpliwości czy orkiestra czy DJ to zdecydowanie DJ, i tylko ms DJ :)
Pozdrawiamy was i będziemy polecać naszym znajomym :)


Dodane: Sierpień 6, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Jak opisać najlepiej nasze odczucia? Na pewno, wybraliśmy najlepszych didżejów na nasze wesele. MSDJ podeszli do organizcji bardzo profesjonalnie. Zaproponowano nam wiele zabawnych animacji. Przez całe wesele, dobierali właściwie muzykę / gry w odpowiednim momencie. Serdecznie polecamy!! Dziękujemy :)

Dodane: Sierpień 1, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Polecam bardzo świetna oprawa muzyczna . Super kontakt wszystko można dogadać . Stanęli na wysokości zadania . Polecam

Dodane: Lipiec 29, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Od samego początku wiedzieliśmy, że wybór msDJ to strzał w dziesiątkę, jednak Panowie przerośli nasze najśmielsze oczekiwania. Profesjonalna oprawa na „ luzie”, świetny kontakt z gośćmi, przemyślany repertuar - to największe zalety zespołu. Serdecznie dziękujemy i polecamy!

Dodane: Lipiec 26, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
msDJ to był strzał w dziesiątkę:) to najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać wybierając oprawę muzyczną na wesele i poprawiny. To profesjonalizm w każdym calu:) Chłopaki dali z siebie wszystko i widać to było po pełnym parkiecie:) A w dodatku bardzo dobry kontakt, wszystko w miłej i sympatycznej atmosferze.
P.S. Mateusz sorki, że zjadłam Ci gulaszową:P

:D


Dodane: Lipiec 19, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Kochani bardzo, bardzo Wam dziękujemy! Szczerze…najlepsze wesele na jakim byłam, mimo, że moje osobiste :)
Naprawdę nie spodziewaliśmy się takiej zabawy!
Co powiedzieć, krótko: klasa, styl, i naprawdę wyczucie!
Na naszym weselu byli Maciej i Michał, było trochę nietypowe, bo było sporo gości z zagranicy, nie mówiących po polsku. Michał jako prowadzący tłumaczył wszystko na angielski i nikt nie czuł się pominięty, ze nie wie o co chodzi. Poza tym radość, która emanuje z tego człowieka była niesamowita. Maciejowi zaufałam co do konkursów oczepinowych i się nie zawiodłam! Niesamowita intuicja! Chylę czoła!
Ludzie jeśli macie wątpliwości wybierajcie msDJ! Najlepsza ekipa jaką mogłam sobie wymarzyć. Napewno jeśli kiedykolwiek będę organizować imprezę z oprawą muzyczną to tylko z msDJ! Bardzo Wam dziękujemy! :o :D :D :D


Dodane: Lipiec 18, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM