msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
Polecam bardzo świetna oprawa muzyczna . Super kontakt wszystko można dogadać . Stanęli na wysokości zadania . Polecam

Dodane: Lipiec 29, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Od samego początku wiedzieliśmy, że wybór msDJ to strzał w dziesiątkę, jednak Panowie przerośli nasze najśmielsze oczekiwania. Profesjonalna oprawa na „ luzie”, świetny kontakt z gośćmi, przemyślany repertuar - to największe zalety zespołu. Serdecznie dziękujemy i polecamy!

Dodane: Lipiec 26, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
msDJ to był strzał w dziesiątkę:) to najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać wybierając oprawę muzyczną na wesele i poprawiny. To profesjonalizm w każdym calu:) Chłopaki dali z siebie wszystko i widać to było po pełnym parkiecie:) A w dodatku bardzo dobry kontakt, wszystko w miłej i sympatycznej atmosferze.
P.S. Mateusz sorki, że zjadłam Ci gulaszową:P

:D


Dodane: Lipiec 19, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Kochani bardzo, bardzo Wam dziękujemy! Szczerze…najlepsze wesele na jakim byłam, mimo, że moje osobiste :)
Naprawdę nie spodziewaliśmy się takiej zabawy!
Co powiedzieć, krótko: klasa, styl, i naprawdę wyczucie!
Na naszym weselu byli Maciej i Michał, było trochę nietypowe, bo było sporo gości z zagranicy, nie mówiących po polsku. Michał jako prowadzący tłumaczył wszystko na angielski i nikt nie czuł się pominięty, ze nie wie o co chodzi. Poza tym radość, która emanuje z tego człowieka była niesamowita. Maciejowi zaufałam co do konkursów oczepinowych i się nie zawiodłam! Niesamowita intuicja! Chylę czoła!
Ludzie jeśli macie wątpliwości wybierajcie msDJ! Najlepsza ekipa jaką mogłam sobie wymarzyć. Napewno jeśli kiedykolwiek będę organizować imprezę z oprawą muzyczną to tylko z msDJ! Bardzo Wam dziękujemy! :o :D :D :D


Dodane: Lipiec 18, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Nasze Wesele z udziałem Panów Maćka Szymeckiego i Michała Gabryszewskiego było niepowtarzalne! Poprowadzili imprezę do białego rana. Nasi goście byli zachwyceni i ciągle powtarzają, że było to epickie wesele. Entuzjazm, charyzma i profesjonalizm naszych prowadzących na szóstkę. Nie żałujemy ani trochę, że nasz wybór padł na Was, chłopaki. Dziękujemy! :D

Dodane: Lipiec 7, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Wszystkim polecamy !!!
Super zabawa, goście zachwyceni i pełen profesjonalizm. Czego można chcieć więcej w dniu wesela.

Wesele z msDJ to gwarancja dobrej zabawy i profesjonalizmu. Wielkie dzięki za wspaniałą zabawę! Wszyscy goście zachwyceni. Polecamy gorąco!

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy Natalia i Radek Masalscy Byliście rewelacyjni :D


Dodane: Lipiec 5, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Szczerze wszystkim polecamy !!! Pełen profesjonalizm i super zabawa. Wszyscy goście byli zachwyceni i powtarzali, że nie byli jeszcze na takim weselu. Jak się okazało w trakcie zabawy nawet goście z wesela z sali obok chętnie nas odwiedzali :) Jeszcze raz serdecznie dziękujemy Michałowi Gabryszewskiemu i Mateuszowi Chwajewskiemu:) Byliście rewelacyjni :))

Dodane: Lipiec 1, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Lepiej wybrać nie mogliśmy ! Wszyscy goście zachwyceni. Dla wielu było najlepsze wesele na jakim mieli przyjemność być. Od początku wiedzieliśmy że msDJ to najlepszy wybór a Panowie to tylko potwierdzili.

Polecamy wszystkim niezdecydowanym !


Dodane: Lipiec 1, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Nie zawiedliśmy się na Was Panowie... lepiej byc nie mogło. Profesjonalizm w pełnym calu. Nie było osoby która nie zapytałaby się skąd my Was wzięliśmy ;) Polecam wszystkim. Dziękujemy. Damian Kamila :)

Dodane: Czerwiec 24, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Panowie pełen szacun. Dzięki za fajną zabawę.

Dodane: Czerwiec 23, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM