msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
Nasze Wesele z udziałem Panów Maćka Szymeckiego i Michała Gabryszewskiego było niepowtarzalne! Poprowadzili imprezę do białego rana. Nasi goście byli zachwyceni i ciągle powtarzają, że było to epickie wesele. Entuzjazm, charyzma i profesjonalizm naszych prowadzących na szóstkę. Nie żałujemy ani trochę, że nasz wybór padł na Was, chłopaki. Dziękujemy! :D

Dodane: Lipiec 7, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Wszystkim polecamy !!!
Super zabawa, goście zachwyceni i pełen profesjonalizm. Czego można chcieć więcej w dniu wesela.

Wesele z msDJ to gwarancja dobrej zabawy i profesjonalizmu. Wielkie dzięki za wspaniałą zabawę! Wszyscy goście zachwyceni. Polecamy gorąco!

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy Natalia i Radek Masalscy Byliście rewelacyjni :D


Dodane: Lipiec 5, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Szczerze wszystkim polecamy !!! Pełen profesjonalizm i super zabawa. Wszyscy goście byli zachwyceni i powtarzali, że nie byli jeszcze na takim weselu. Jak się okazało w trakcie zabawy nawet goście z wesela z sali obok chętnie nas odwiedzali :) Jeszcze raz serdecznie dziękujemy Michałowi Gabryszewskiemu i Mateuszowi Chwajewskiemu:) Byliście rewelacyjni :))

Dodane: Lipiec 1, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Lepiej wybrać nie mogliśmy ! Wszyscy goście zachwyceni. Dla wielu było najlepsze wesele na jakim mieli przyjemność być. Od początku wiedzieliśmy że msDJ to najlepszy wybór a Panowie to tylko potwierdzili.

Polecamy wszystkim niezdecydowanym !


Dodane: Lipiec 1, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Nie zawiedliśmy się na Was Panowie... lepiej byc nie mogło. Profesjonalizm w pełnym calu. Nie było osoby która nie zapytałaby się skąd my Was wzięliśmy ;) Polecam wszystkim. Dziękujemy. Damian Kamila :)

Dodane: Czerwiec 24, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Panowie pełen szacun. Dzięki za fajną zabawę.

Dodane: Czerwiec 23, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Chcielibyśmy raz jeszcze podziękować Panu Maćkowi za tak wspaniałe prowadzenie naszego wesela, każdy z gości był pod ogromnym wrażeniem, gdyż muzycznie udało się pogodzić wszystkie pokolenia. Nie łatwym zadaniem jest na jednej imprezie grać skrajne typy muzyki, a tutaj się to udało!!!Poza tym proporcje części muzycznej w stosunku do konkursów i innych animacji były fantastycznie wywarzone nic dodać nic ująć.

Wszelkie sugestie Pana Maćka sprawdziły się w 100% więc warto zaufać profesjonaliście ;)!!!!!!!!

Polecamy i pozdrawiamy Agata i Paweł

Komentarz msDJ: Zobacz film -> http://youtu.be/wL5KJuYPYjk :!movie:


Dodane: Czerwiec 3, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Absolutny profesjonalizm, klasa, kultura, poziom. Rewelacja! Od pierwszego spotkania - żadnych problemów. Pełnie dostosowanie do naszych próśb, sugestii, upodobań. Muzyka dopasowana do każdego gościa - odpowiednia zarówno dla dziadków, cioć, wujków, 20-sto, 30-sto latków. Prowadzenie wesela przez Tomka z humorem, smakiem i energią. Gdyby nie to, że załoga hotelu musiała przygotować salę na śniadanie na godz.8:00, to prawdopodobnie Panowie musieliby jeszcze "robić nadgodziny" :D POLECAM!!!

Dodane: Maj 6, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Z czystym sumieniem polecamy agencję muzyczną msDJ, był to nasz najlepszy wybór. Wesele, które poprowadził Pan Maciej pozostanie nam i naszym gościom w pamięci na zawsze. Profesjonalizm, zaangażowanie i pasja z jaką Pan prowadził nasze wesele jest godna podziwu.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za niezapomniane chwile! Będziemy Was polecać wszystkim naszym znajomym ;)


Dodane: Październik 11, 2013
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy za super imprezę! Nigdy nie zapomnimy tego dnia dzięki super zabawie i dobrze dobranej muzyce.

Pozdrawiamy i polecamy!
Dziękujemy!


Dodane: Październik 6, 2013
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM