msDJ Agencja Muzyczna Opinie Klientów





Opinia:
Panowie pełen szacun. Dzięki za fajną zabawę.

Dodane: Czerwiec 23, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Chcielibyśmy raz jeszcze podziękować Panu Maćkowi za tak wspaniałe prowadzenie naszego wesela, każdy z gości był pod ogromnym wrażeniem, gdyż muzycznie udało się pogodzić wszystkie pokolenia. Nie łatwym zadaniem jest na jednej imprezie grać skrajne typy muzyki, a tutaj się to udało!!!Poza tym proporcje części muzycznej w stosunku do konkursów i innych animacji były fantastycznie wywarzone nic dodać nic ująć.

Wszelkie sugestie Pana Maćka sprawdziły się w 100% więc warto zaufać profesjonaliście ;)!!!!!!!!

Polecamy i pozdrawiamy Agata i Paweł

Komentarz msDJ: Zobacz film -> http://youtu.be/wL5KJuYPYjk :!movie:


Dodane: Czerwiec 3, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Absolutny profesjonalizm, klasa, kultura, poziom. Rewelacja! Od pierwszego spotkania - żadnych problemów. Pełnie dostosowanie do naszych próśb, sugestii, upodobań. Muzyka dopasowana do każdego gościa - odpowiednia zarówno dla dziadków, cioć, wujków, 20-sto, 30-sto latków. Prowadzenie wesela przez Tomka z humorem, smakiem i energią. Gdyby nie to, że załoga hotelu musiała przygotować salę na śniadanie na godz.8:00, to prawdopodobnie Panowie musieliby jeszcze "robić nadgodziny" :D POLECAM!!!

Dodane: Maj 6, 2014
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Z czystym sumieniem polecamy agencję muzyczną msDJ, był to nasz najlepszy wybór. Wesele, które poprowadził Pan Maciej pozostanie nam i naszym gościom w pamięci na zawsze. Profesjonalizm, zaangażowanie i pasja z jaką Pan prowadził nasze wesele jest godna podziwu.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za niezapomniane chwile! Będziemy Was polecać wszystkim naszym znajomym ;)


Dodane: Październik 11, 2013
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Dziękujemy za super imprezę! Nigdy nie zapomnimy tego dnia dzięki super zabawie i dobrze dobranej muzyce.

Pozdrawiamy i polecamy!
Dziękujemy!


Dodane: Październik 6, 2013
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Super zabawy, pełen profesjonalizm! Muzyka dobrana dla wszystkich gości, każdy sobie chwalił, mimo tego,że niektórzy z góry uważali, że wesele bez kapeli to nie wesele:)! Na prawdę serdecznie polecamy i dziękujemy!!

Komentarz msDJ: Skopiuj i wklej. Film z wesela -> :!movie: http://youtu.be/PDUaxC8gFds


Dodane: Październik 6, 2013
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Nic dodać, nic ująć. Pełna profes-ka, goście zadowoleni, my jeszcze bardziej. Mistrzostwo świata w prowadzeniu wesel :)

W końcu "wesele marzeń" i "nadzwyczajnie spokojna para młoda".

Pozdrawiamy i dziękujemy za wspólną zabawę :)

Komentarz msDJ: :!movie: Film z wesela: skopiuj, wklej i oglądaj :) http://youtu.be/GnY52MCtt3E


Dodane: Wrzesień 26, 2013
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Naszym wyjątkowym dniem był 17 sierpnia 2013 roku. Wspaniałych wrażeń dla gości dostarczyli panowie z MSDJ. Już na pierwszym spotkaniu dało się zauważyć ten profesjonalizm a przebieg wesela tylko potwierdził, że wybór zespołu to był strzał w 10!
Panowie mają to coś, dzięki czemu ta noc pozostaje niezapomniana. Każdy z gości usłyszał swoje ulubione przeboje, mógł uczestniczyć w oryginalnych "nieoklepanych" zabawach jak również obejrzeć dobrze przygotowaną historię z życia młodego - choć żadnej próby nie było.
Można by opowiadać i opowiadać - mówiąc jednym słowem - POLECAMY!!!!! Ola i Milan - Poznań/Połczyn Zdrój


Dodane: Wrzesień 22, 2013
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
Nasze wesele odbyło się 07.09.2013r. Chłopaki z msDJ musieli pokonać dość sporą odległość aby dotrzeć na uroczystość weselną za co wielki szacun dla nich. Impreza pod okiem obu panów przerodziła się w mega super imprezę taneczną gdzie bawili się goście w różnym przedziale wiekowym. Profesjonalizm, poczucie humoru i odpowiednio dobrany materiał muzyczny spowodował że był to dla nas wyjątkowy i niezapomniany dzień za co bardzo dziękujemy i gorąco polecamy. Z pozdrowieniami Natalia i Marcin ze Złotkowa :)

Dodane: Wrzesień 20, 2013
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP




Opinia:
To był ślub stulecia! ;) Bawiliśmy się świetnie! Nasi wszyscy Goście (różna średnia wieku) również. Świetny kontakt z DJ Tomkiem w trakcie wesela i przed uroczystością (już na etapie ustaleń). Wszystko przebiegało płynnie i tak jak chcieliśmy. Doceniamy trafne sugestie i świetne pomysły - za które dziękujemy; zaangażowanie i uśmiech na twarzach dj'ów przez całą uroczystość! Dj'e z klasą i poczuciem humoru! Gdybyśmy mogli wybrać raz jeszcze, wybralibyśmy msDJ!

Dodane: Wrzesień 12, 2013
Skasuj Reply to entry Zobacz adres IP
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
« Pierwsza strona ‹ Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Następna strona › Ostatnia strona »
Stop Guestbook SPAM